Over COACH Personal Training

Mijn naam is Edith Roelen en ik ben in 2012 begonnen met COACH Personal Training. Van huis uit ben ik opgeleid als jurist. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als bedrijfsjurist ben ik in 2007 met mijn man en zoon van 1,5 verhuisd naar China. Daar ben ik, vanuit mijn enthousiasme voor de loopsport, begonnen met het geven van hardlooptraining. De voldoening om iemand vanuit het niets te coachen naar het uitlopen van een eerste marathon bleek onbetaalbaar.

 

Na opnieuw een verhuizing van China naar de USA heb ik dan ook besloten om mijn passie voor sport en bewegen te volgen en me om te scholen van jurist naar een gecertificeerd personal trainer (NASM). In de loop van de jaren heb ik mij verder gespecialiseerd door verschillende opleidingen te volgen (Pre-/Post Natal, Corrective Exercise Specialist, Senior Exercise Specialist, Hardlooptrainer, Fitness Trainer Oncologie en recentelijk ook Revalidatie na Covid19). Deze opleidingen, samen met mijn ruime ervaring met zowel groepstraining als individuele begeleiding, zorgen ervoor dat ik met de juiste bagage in staat ben om nog meer mensen te trainen en/of te coachen naar hun eigen doel.

 

Natuurlijk hoeft niet iedereen een marathon te (kunnen) lopen. Maar verantwoord bewegen is voor iedereen van belang. En ik ben ervan overtuigd dat het mogelijk is om voor iedereen een vorm van training te vinden is die bij je past en waar je plezier en voldoening uit zult halen. Mijn missie is dan ook om iedereen op een laagdrempelige manier te laten (starten met) bewegen en daarin plezier te vinden, zodat je uiteindelijk zelf de motivatie zult hebben om te blijven trainen en je eigen doelen te halen. Of dat nu een marathon is, een rondje rondom het huis, of gewoon lekker met een paar gewichten aan de slag in de gym.

 

Meer informatie
Wil je meer weten over de mogelijkheden bij COACH Personal Training?  Mail dan naar Coachpersonaltraining@hotmail.com of bel met Edith op +31643951819.